Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Στη φυλακή για διαφθορά τοπικός άρχων. Επιτέλους!!!


Διάβασα στο zougla.gr :"Στη φυλακή ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Αλυκών Ζακύνθου. Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Απριλίου 2010, 13:46" και αναθάρρησα. Λέτε να αλλάξει κάτι; Να πάψει πια η ατιμωρησία και η ασυδοσία; Η είδηση έχει ως εξής:

Στις φυλακές Κορυδαλού θα οδηγηθεί ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλυκών Νομού Ζακύνθου, Κώστας Μαλαπέτσας, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του, μετά από εντολή που έδωσε χθες το απόγευμα η Αντεισαγγελέας Ζακύνθου.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε επειδή παραβίασε τους όρους της εγγύησης που του είχε επιβληθεί, μετά την διατύπωση κατηγορητηρίου σε βάρος του για σειρά κακουργηματικών πράξεων.

Εναντίον του κου Μαλαπέτσα έχει ασκηθεί δίωξη από την Εισαγγελία Ζακύνθου για συνέργεια σε υπόθεση έκδοσης εικονικών και πλαστών τιμολογίων από ιδιώτη εργολήπτη, ύψους 1 εκατ. ευρώ, στον Δήμο Αλυκών την περίοδο 1999 - 2005.

Μετά την εντολή, ο κ. Μαλαπέτσας διεκομίσθη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ζακύνθου με καρδιολογικά προβλήματα.


Επιτέλους, κύριοι δικαστές, ξυπνήστε! Αρχίστε να στέλνετε στη φυλακή! Αρχίστε από τους τοπικούς άρχοντες και μετά περάστε στους κρατικούς αξιωματούχους, στους υπουργούς, ακόμη και στους πρωθυπουργούς άμα λάχει! Κι ας κάνουν τους ψόφιους κοριούς! Κάποιοι ευθύνονται για αυτή μας την κατάντια! Στη φυλακή τώρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: