Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ρούφα τ' αυγό σου, ρε! ...Οι δηλώσεις των νικητών των χθεσινοβραδινών εκλογών.


Αρχή άνδρα δείκνυσι, έλεγαν οι αρχαίοι. ...Και ο λόγος, θα πρόσθετα εγώ. Και μια που ξενύχτησα χθες βράδυ συνεπαρμένος -να μη χέσω- από το θρίλερ των εκλογικών αποτελεσμάτων και παρακολούθησα εκών άκων τις δηλώσεις των νικητών, ας τις σχολιάσω λοιπόν αρχίζοντας με τον

πρωθυπουργό που δεν ήξερε να χαρεί... να μην χαρεί... Αυτά παθαίνει κανείς όταν έχει χάσει προ πολλού την μπάλα.

Γιώργος Καμίνης: η εκδίκηση του κουραμπιέ. Έτσι, χαρακτήρισε άλλοτε τον εαυτό του αυτοσαρκαζόμενος και σχολιάζοντας την ισχνή του εικόνα στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Γιάννης Μπουτάρης: "η πόλη/γουστάρει/δήμαρχο Μπουτάρη". ...και η TV 100 είχε φορέσει πρώτη πρώτη μαύρες πλερέζες. Λέτε να χαλάστηκαν επειδή από τώρα θα αναγκαστούν να προβάλλουν τσόντες στη μεταμεσονύχτια ζώνη;

Παναγιώτης Ψωμιάδης: "σήμερα..." ...κρεμάται επί ξύλου. Τι θριαμβολογία ήταν αυτή, κύριε νομάρχα; Δεν ταιριάζει. Ήδη θα το κατάλαβες ότι η Μακεδονία δεν είναι Θεσσαλονίκη!

Βασίλης Μιχαλολιάκος: Ήταν φανερό! Του ήρθε κεραμίδα στο κεφάλι. Δεν το περίμενε! "Ωχ, τι έπαθα!" σκεφτόταν ανακοινώνοντας τη νίκη του στον Πειραιά.

Γιάννης Σγουρός: Είναι πολύ πρακτικός άνθρωπος... στερείται φαντασίας.

Πάντως, το καλύτερο το είπε ο Παπαχελάς στο ΣΚΆΙ. Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών, είπε, είναι σαν τις κασέτες του Μπιν Λάντεν: ποτέ δεν ξέρεις αν γράφτηκαν χτες, πριν τρεις μήνες ή μερικά χρόνια!

Άντε και του χρόνου με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: