Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ας μιλήσουμε για μουσική: Ελένη Σταμίδου

Τη συνάντησα τυχαία ψάχνοντας το τραγούδι «Θέλω να δω τον Πάπα». Την άκουσα να τραγουδάει οπερέτα, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, αλλά και ένα δικό της τραγούδι. ....Και τη λάτρεψα! Λυπάμαι που δεν την είχα βρει νωρίτερα! 



4 σχόλια:

kyrkag είπε...

Πραγματικά υπέροχη , δες και αυτό αξίζει.

http://youtu.be/0kzmkbxabD0

Στοππάκιος είπε...

E, άμα έχεις τη φωνή, κάνεις τα πάντα. Με εκπλήσσει! Ευχαριστώ

kyrkag είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kyrkag είπε...

Η Eleni σε μουσικά “παιχνίδια” στο Playground!
Θα ήταν πολύ σημαντικό αν μπορούσαμε με τις όποιες δυνάμεις έχει ο καθένας μας να γνωστοποιήσουμε την επόμενη παρουσίαση της δουλειάς που έχει ετοιμάσει η Ελένη.

Η ELENI προερχόμενη από τον κλασικό χώρο της μουσικής, διαθέτει ένα φωνητικό όργανο άριστα εκπαιδευμένο και ερμηνεύει με τρόπο μοναδικό, δικά της τραγούδια και όχι μόνο, που έχουν σκοπό να επικοινωνήσουν και να καταγράψουν την ανάγκη της για προσωπική δημιουργία και έκφραση.

Τραγούδια διασκευασμένα με ηλεκτρονική και ονειρική διάθεση, όπως της Λ. Πλάτωνος, της M. Faithfull και της Norma Winston έρχονται να συνυπάρξουν με την”Καινούργια Ζάλη” του Γ. Αγγελάκα και το “Γιατί δεν έρχεσαι” του Αλκίνοου Ιωαννίδη. Μουσικά όργανα όπως το θέρεμιν, το βιμπραντονεόν, η κιθάρα, το κλασικό πιάνο και τα ντραμς ερμηνεύονται από εξαιρετικούς μουσικούς όπως ο Γ. Κατσανος, ο Χ. Μπουκάλης, ο Β. Τζαβαρας, ο Μ. Νιβολιανιτης και ο Γ.Νοταρας.

Η ELENI και ο μαγικός της κόσμος σας περιμένουν…

PLAYGROUND
Βουτσαρά 6, Βοτανικός

Ώρα έναρξης: 21:30


http://www.musiccorner.gr/?p=95890