Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Γρίπη: Αντισταθείτε στη γουρουνοποίηση!!!

Σε προηγούμενη ανάρτηση μίλησα για τις μπούρδες του πρωθυπουργού περί υποχρεωτικού εμβολιασμού όλων των Ελλήνων και τις χαρακτήρισα έτσι γιατί θεωρώ τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατάφωρη παραβίαση πολιτικών και ανθρώπινων δικαιωμάτων. Τελικά, η εντολή του πρωθυπουργού για υποχρεωτικό εμβολιασμό έχει τη βάση της. Πηγάζει από το σχέδιο κατά της πανδημίας που έχει εκπονήσει η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, όπου συνιστά περιστολή ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, στην οποία θα προβούν οι κυβερνήσεις με νομοθετικές παρεμβάσεις!!!

Η μόνη διέξοδος που απομένει, όταν καταργείται το κράτος δικαίου, είναι οι πολίτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, όπως μπορούν. Μπορείτε να υπογράψετε, για παράδειγμα, την παγκόσμια διακήρυξη αντίστασης στον υποχρεωτικό εμβολιασμό εδώ: http://www.thepetitionsite.com/1/a-universal-declaration-of-resistance-to-mandatory-vaccinations Στόχος είναι να συγκεντρωθούν 1.000.000.000 υπογραφές.

.

Για περισσότερα σχετικά με την οικονομική-πολιτική-επιστημονική διαπλοκή στο θέμα της γρίπης δείτε την εξαιρετική κάλυψη της Βίκυς Χρυσού σε 21 μέχρι στιγμής συνέχειες: http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/08/blog-post_7292.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: