Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Μια θετική πρόταση από τους αρνητές του AIDS

Να και μια θετική πρόταση από τους αρνητές της ύπαρξης του ιού HIV και της συσχέτισής του με την ασθένεια του AIDS. Προέρχεται από την Dr. Juliane Sacher πού από το 1985 κουράρει ασθενείς του AIDS.

(Τα κείμενα πήρα από την ιστοσελίδα της Μαρίας Παπαγιαννίδου http://www.blogger.com/www.hivwave.gr Η μετάφραση των αγγλικών κομματιών βαρύνει μόνο εμένα)

Η dr. Juliane Sacher είναι γιατρός παθολόγος στη Φραγκφούρτη, Γερμανία, και έχει κουράρει πάνω από 1.500 θεωρούμενους ασθενείς του AIDS χωρίς τοξικά φάρμακα, μόνο με συμπληρώματα διατροφής, βιολογικά προϊόντα και φυσική άσκηση. Καθώς γνωρίζει ότι ο ιός HIV δεν έχει ποτέ απομονωθεί και δεν μπορεί να είναι η αιτία του AIDS, θεωρεί ότι η λεγόμενη αντιρετροϊκή αγωγή δεν είναι η σωστή θεραπεία.

Συνεργάστηκε στη Γερμανική Ομοσπονδιακή Έρευνα για τον HIV μεταξύ 1987 και 1993, θήτευσε το 1988 στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή HIV/AIDS, κέρδισε το βραβείο 100.000 γερμανικών μάρκων για την προσφορά της στους ασθενείς του HIV/AIDS.

H θεραπευτική της προσέγγιση λαμβάνει υπόψη τις εργασίες του Dr. Heinrich Kremer (Η σιωπηρή επανάσταση του καρκίνου και του AIDS), του καθηγητή Alfred Haessig, του Dr. Toni Gradl (ερευνητή και επινοητή του μίγματος ViathenT), και του Dr. Gerhard Ohlenschläger (του πιο διάσημου ερευνητή για τo γλουταθείο). Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με όλες τις πλευρές των χρόνιων ασθενειών, περιλαμβανομένης της εναλλακτικής και της συμβατικής ιατρικής.

Στα σεμινάριά της τον τελευταίο χρόνο στην Αθήνα, η Dr. S. μίλησε για θέματα όπως

1. Ποια διατροφή είναι ωφέλιμη,
2. Ποια φάρμακα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ασθένειες που μπορεί να εμφανιστούν παράλληλα
3. Τι μπορεί να σημαίνουν ορισμένα συμπτώματα
4. Λίστα για απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις

Και τα δύο σεμινάρια της Dr. Juliane Sacher διατίθενται σε ένα DVD μόνο 20 ευρώ. Για παραγγελίες εδώ στην Αθήνα:

e-mail: http://www.blogger.com/postit4panos@hotmail.com

Θα έρθει στην Αθήνα ξανά τον Δεκέμβριο 2009 για μια ακόμα συνάντηση με τους Έλληνες φίλους της.

Η Dr. Sacher διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 1983.

Wielandstr.12
Fachärztin für Allgemeinmedizin 60313 Frankfurt
Tel 069/ 921 89 90
Fax 069/ 921 89 990
sacherju@web.de
http://www.praxis-sacher.de/


Το θεραπευτικό σχήμα από τη Dr. Juliane Sacher για κάθε εξασθενημένο οργανισμό, με βάση την κυτταρική ιατρική:

Η Dr. Juliane Sacher αποδέχεται ότι ο ιός που ονομάζεται “HIV” δεν είναι η αιτία για την ασθένεια “AIDS”, και κατά συνέπεια η φερόμενη ως αντι-ιική φαρμακευτική αγωγή δεν μπορεί να είναι η σωστή αντιμετώπιση της ασθένειας.
Όπως γνωρίζουμε, επισημαίνει, εδώ και 20 χρόνια από την κυτταρική έρευνα, υπάρχουν δύο διαφορετικά είδη βοηθητικών κυττάρων Τ4 με δύο εξ ολοκλήρου διακριτούς τρόπους αντίδρασης του ανοσοποιητικού. Γνωρίζουμε επίσης ότι η ισορροπία μεταξύ ΤΗ1 και ΤΗ2 είναι σημαντική για μια υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού. Τα ΤΗ1 είναι υπεύθυνα για τα διακυτταρικά μικρόβια και τις περιστασιακές μολύνσεις και τα ΤΗ2 για τις βακτηριακές μολύνσεις και τα παράσιτα.


Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης η αντίδραση του ανοσοποιητικού εκδηλώθηκε με ένα νέο μηχανισμό. Έτσι τα βακτήρια και τα παράσιτα ήταν δυνατό να καταστραφούν με ένα νέο τρόπο αντίδρασης του ανοσοποιητικού, την μη σχετιζόμενη με τα κύτταρα ανοσία- την αντίδραση των ΤΗ2. Αυτός ο νέος τρόπος κατάφερε να αναχαιτίσει και να καταστρέψει τα μικρόβια χωρίς τις τυπικές παρενέργειες πάνω στα υγιή κύτταρα που προκαλούσε η επίθεση των αερίων ΝΟ- μοναδικός έως τότε τρόπος αντίδρασης του ανοσοποιητικού (αντίδραση των ΤΗ1). Έτσι σε περιπτώσεις συχνής επαφής με διαφορετικά και ιδιόμορφα βακτήρια για παράδειγμα έχει νόημα να αλλάξουμε την αντίδραση του ανοσοποιητικού από τον τύπο των ΤΗ1 στον τύπο ΤΗ2, γιατί τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται γρηγορότερα από τα περιστασιακά παθογόνα.


Η Dr. Sacher προσθέτει πώς για την εκτίμηση της κατάστασης του ασθενούς χρειάζονται κάποιες περισσότερες αιματολογικές εξετάσεις απ’ ό,τι συνηθίζεται. Από το 1985 κουράρει τους ασθενείς του “AIDS” με μη τοξικές ουσίες. Έτσι δίνει αυτές τις μη τοξικές ουσίες στους ασθενείς του “AIDS” αλλά και στους θετικούς στον “HIV” ανθρώπους που δεν έχουν “AIDS” αλλά δείχνουν κάποια “αλλοιωμένα” αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων ή συμπτώματα για ασθένεια.


Η αγωγή που δίνει είναι ένας συνδυασμός από μεμονωμένες ουσίες που φάνηκε να βοηθούν στην αντιμετώπιση των κυτταρικών διαταραχών που ανιχνεύθηκαν με ειδικές αιματολογικές εξετάσεις στις περιπτώσεις του “AIDS”.


Η βασική, πολύ αποτελεσματική αγωγή που δίνει εδώ και αρκετά χρόνια είναι:

Calypso – (2 x 1 καθημερινά) ένα μείγμα κυρίως από γλουταθείο, κουρκουμίνη (από το φυτό κουρκουμάς- ο κουρκουμάς περιέχει μόνο 3-5% κουρκουμίνη) agaricus (θεραπευτικός μύκητας)+ βιταμίνες του συμπλέγματος Β
ViathenT – (2 x 1 καθημερινά) ένα μείγμα από καφέ φύκια, οξέα φυκιών, λυκίσκο και κακάο.

MAP - (master aminoacid pattern) – ( 2 x 3-5 καθημερινά) ένα μείγμα από εξευγενισμένα (high purified) αμινοξέα με τιμή NNU 99%. (NNU = Net Nitrogen Utilisation) – το κρέας για σύγκριση έχει τιμή NNU από 32% το υπόλοιπο πρέπει να αποτοξινωθεί από το σώμα.


Για παραγγελίες των χαπιών δες στο http://www.blogger.com/www.zellbau-markt.de
Για το MAP: http://www.platinumeurope.biz/ - ID: 2118


Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα σε λινέλαιο ή ιχθυέλαιο


Ένας σπέσιαλ υγιεινός πολτός με Ωμέγα-3 λιπαρά το πρωί είναι:
2-3 κουταλιές τυριού σε σβώλους + 2 κουταλιές λινέλαιου ανακατεμένων σε ένα μπολ. Αυτό μπορεί να φαγωθεί
είτε γλυκό προσθέτοντας (ΟΧΙ ΖΑΧΑΡΗ) λίγο γλυκό χυμό αγαύης ή αχλάδια ή ανάμεικτα φρούτα χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Και επιπλέον δημητριακά, ξηρούς καρπούς...
είτε αλμυρό με καλό φυτικό αλάτι και λίγο μαϊντανό, πρασουλίδες, άλλα φρέσκα χόρτα + αλάτι + πιπέρι...


Πολύ σημαντικό είναι το καθημερινό περπάτημα όσο μπορεί ο καθένας- ξεκινήστε με το χρόνο που μπορείτε χωρίς πίεση και μετά προσπαθήστε να τον αυξάνετε κάθε μέρα 1 λεπτό μέχρι τα 35 λεπτά μίνιμουμ ή μέχρι τα 60 λεπτά κάθε μέρα.

Αυτή είναι η κανονική αγωγή, καταλήγει η Dr. Sacher, που καθένας μπορεί να πάρει χωρίς να συμβουλεύεται γιατρό τακτικά. Υπάρχουν και πολλές άλλες βοηθητικές ουσίες που χρησιμοποιεί, αλλά χρειάζεται να γνωρίζει τα αποτέλεσμα κάποιων ειδικών αιματολογικών εξετάσεων και/ή τα συμπτώματα του καθενός χωριστά όπως:


Ειδικές καθολικές αιματολογικές εξετάσεις για μέταλλα και ιχνοστοιχεία.


Υψηλό ποσοστό γ-ανοσοσφαιρίνης – σημαίνει ισχυρή αλλαγή από το επίπεδο των TH1 στο επίπεδο των ΤH2.
Υψηλό ποσοστό Homocystein – σημαίνει ανεπάρκεια Βιταμίνης Β (B6, B12, Φολικό οξύ)
Υψηλό ποσοστό PCR -το ονομαζόμενο ιικό φορτίο- σημαίνει ότι υπάρχει ισχυρή φλεγμονή στο σώμα που οδηγεί στο χτίσιμο “λανθασμένου” DNA....


Χαμηλό ποσοστό ερυθροκυττάρων ή και χαμηλό αιμοσφαιρίων χρειάζεται περισσότερο οξυγόνο (είτε ειδικές θεραπείες με όζον ή ένα χάπι με οξέα φυκιών (Oxy transfer Tbl)
Χαμηλό ποσοστό γλουταθείου – σημαίνει ότι το σώμα δεν μπορεί να αποτοξινωθεί επαρκώς (τοξικές ουσίες από το φαγητό, νερό+αέρας και επίσης τοξικές ουσίες από τον κακό μεταβολισμό ή την φαρμακευτική αγωγή).
Χαμηλό ποσοστό χοληστερόλης HDL – το σώμα την χρειάζεται για την επιδιόρθωση των κυττάρων κτλ –δείχνει βαθιά οξείδωση και διαταραχή των μιτοχονδρίων- Σ’ αυτή την περίπτωση είναι χρήσιμο να πάρετε συνένζυμο Q10 και NAD ή NADH.


Σε αξιοπρόσεκτες περιπτώσεις κάνει εγχύσεις 2-3 φορές την εβδομάδα (ακόμα και την ημέρα μερικές φορές):

250ml Sodium chlorine liquid +
Tationil 600mg 2 Amp
Acethylcysteine 300mg 1 Amp
Βιταμίνη B6 1 Amp
Βιταμίνη B12 1 Amp
Φολικό οξύ 1 Amp
Σελήνιο 100mcg - 300mcg
Colibiogen 1 Amp
Kathalysatoren d. Zitronensäurecyclus (κύκλος κιτρικού οξέος) 1 πακέτο την εβδομάδα

Όσο για την ανάκτηση της φυσικής ρώμης η Dr. Sacher προτείνει ένα πρόγραμμα άσκησης (τρεξίματος) 4 μηνών.

Εφαρμογή: κάθε δεύτερη ημέρα (για να γίνετε, σε λίγες εβδομάδες, πραγματικός δρομέας). Μπορείτε αντί για τρέξιμο να κάνετε γρήγορο βάδισμα και να το εναλλάσσετε με αργό βάδισμα.
1η εβδομάδα: 2 λεπτά γρήγορο βάδισμα (προθέρμανση). Μετά, εναλλάξ 1 λεπτό τρέξιμο, 1 λεπτό βάδισμα. Συνολική διάρκεια: 15 λεπτά.
2η εβδομάδα: 2 λεπτά γρήγορο βάδισμα (προθέρμανση), 1 λεπτό τρέξιμο, 1 λεπτό βάδισμα. Μετά, εναλλάξ 2 λεπτά τρέξιμο, 1 λεπτό βάδισμα. Συνολική διάρκεια: 15 λεπτά
3η εβδομάδα: 2 λεπτά βάδισμα (προθέρμανση), 2 λεπτά τρέξιμο, 1 λεπτό βάδισμα, 3 λεπτά τρέξιμο, 1 λεπτό βάδισμα, 3 λεπτά τρέξιμο, 1 λεπτό βάδισμα, 2 λεπτά τρέξιμο. Σύνολο: 15 λεπτά
4η εβδομάδα: 2 λεπτά γρήγορο βάδισμα (προθέρμανση), 3 λεπτά τρέξιμο, 1 λεπτό βάδισμα, 4 λεπτά τρέξιμο, 1 λεπτό βάδισμα, 4 λεπτά τρέξιμο. Συνολική διάρκεια: 15 λεπτά
5η εβδομάδα: 2 λεπτά γρήγορο βάδισμα (προθέρμανση), 3 λεπτά τρέξιμο, 1 λεπτό βάδισμα, 4 λεπτά τρέξιμο, 1 λεπτό βάδισμα, 4 λεπτά τρέξιμο, 1 λεπτό βάδισμα, 4 λεπτά τρέξιμο. Συνολική διάρκεια: 20 λεπτά
6η εβδομάδα: 2 λεπτά γρήγορο βάδισμα (προθέρμανση), 8 λεπτά τρέξιμο, 1 λεπτό βάδισμα, 9 λεπτά τρέξιμο. Συνολική διάρκεια: 20 λεπτά
7η εβδομάδα: 2 λεπτά γρήγορο βάδισμα (προθέρμανση), 8 λεπτά τρέξιμο, 1 λεπτό βάδισμα, 8 λεπτά τρέξιμο, 1 λεπτό βάδισμα, 5 λεπτά τρέξιμο. Συνολική διάρκεια: 25 λεπτά
8η εβδομάδα: 2 λεπτά γρήγορο βάδισμα (προθέρμανση), 11 λεπτά τρέξιμο, 1 λεπτό βάδισμα, 11 λεπτά τρέξιμο. Συνολική διάρκεια: 25 λεπτά
9η & 10η εβδομάδα: Συνολικά, τρέξιμο 30 λεπτών, χωρίς διάλειμμα βαδίσματος. Εξ αυτών, τα πρώτα 5 λεπτά αργό τρέξιμο (προθέρμανση) και τα 3 τελευταία λεπτά τρέξιμο ξυπόλυτος.
11η έως και 16η εβδομάδα: 5 λεπτά αργό τρέξιμο (προθέρμανση), 10 λεπτά έντονο τρέξιμο, 30 λεπτά κανονικό τρέξιμο, εκ των οποίων τα 5 τελευταία ξυπόλυτος. Συνολική διάρκεια: 45 λεπτά.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

pos mporo na epikoinoniso me ton diaxiristi tou blog????

Στοππάκιος είπε...

εδώ είμαι, φίλε μου. email: stopaccius@gmail.com