Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Οι απατεώνες του ΟΣΕ

Θα ήθελα να αναφέρω μια απατεωνιά που έγινε εις βάρος μου, αλλά όπως διαπίστωσα και εις βάρος άλλων επιβατών από τους αετονύχηδες του ΟΣΕ. Ταξίδευα με το δρομολόγιο 2594 του Προαστιακού από Λάρισα για Θεσσαλονίκη (15:53 φεύγει από Λάρισα και φθάνει 17:26 Θεσσαλονίκη). Είχα ένα εισιτήριο που δεν είχα ακυρώσει στο μηχάνημα, γιατί δεν ήταν διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή- ο σταθμάρχης με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα να μπω έτσι στο τρένο.
Όταν ήρθε ο ελεγκτής, πήρε το εισιτήριο και το κράτησε χωρίς να το ακυρώσει-το πούλησε μάλιστα σε μια κοπελιά που δεν είχε εισιτήριο. Το σκηνικό γινόταν στο πίσω μου κάθισμα και έτσι μπόρεσα να δω να βγάζει από την τσέπη του ένα χοντρό πάκο εισιτηρίων που φαινόταν ότι τα είχε πάρει από άλλους επιβάτες. Θα πρέπει νά 'βγαλε γερό μεροκάματο ο μάγκας.
Πήγα να κάνω την καταγγελία και βρήκα πόρτες κλειστές. Την έκανα εγγράφως. Αμφιβάλλω αν τιμωρηθεί. Σ' αυτή τη χώρα δεν τιμωρείται κανείς.
Αν ήταν κάποιος/α στο ίδιο τρένο ή έπεσε θύμα των απατεώνων του ΟΣΕ με άλλο τρόπο, ας το πει. Τουλάχιστον αν δεν μπορούμε να τους τιμωρήσουμε, ας τους κράξουμε. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω από δω και μπρος. Αποφάσισα να μιλάω...

3 σχόλια:

August είπε...

koyragio kai humor xriazete:)

tin kalispera mou

August είπε...

trelokampero.pblogs.gr

des ki edw

Στοππάκιος είπε...

Σε πήρα κι εκει πρέφα. Σε απολαμβάνω σιγά σιγά
Thanx