Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Εορταστικό ή περί ηλιθιότητας.


Τον απέλυσαν λέει -τον Κώστα Γιαννακίδη- επειδή μετέδωσε το σατιρικό τραγουδάκι "Ho ho fuckin' ho" του Kevin Wilson...

Τώρα αυτή την ενέργεια του κ. Ρέστη, συνιδιοκτήτη του ΒΗΜΑ 99,5, πώς να την πω; Να την πω συντηρητισμό; Να την πω αμάθεια; Να την πω ηλιθιότητα; Θα την πω ηλιθιότητα!

Γιατί χρειάζεται να είναι κανείς πολύ ηλίθιος για να μην καταλάβει τη σάτιρα του εν λόγω τραγουδιού και να αντιδράσει όπως αντέδρασαν οι μουσουλμάνοι στα σκίτσα του προφήτη.

Εκτός πια κι αν έχει πωρωθεί τόσο πολύ από τις φιέστες των αγγέλων που διοργανώνουν οι κατά τόπους δημαρχαίοι κατασπαταλώντας το δημόσιο χρήμα.

Ή αν στα αυτιά του αντηχούν ακόμα οι φωνούλες (μπλιαχ) από τις παιδικές χορωδίες και τα γλυκανάλατα ποπ τραγουδάκια που κατακλύζουν με μορφή παράκρουσης τους ραδιοφωνικούς σταθμούς αυτές τις μέρες.

Μπορεί και να μην ήθελε να χαλάσει την εορταστική ψευδαίσθηση των μικροαστών... Δεν ξέρω...

Πάντως η όποια απαγόρευση φέρνει πάντα τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Κι έτσι μάθαμε τον Kevin Wilson...

Κι έτσι έφτιαξα κι εγώ μια καινούρια playlist που μπορείτε να απολαύσετε παραπλεύρως...

Σ' αυτό το ιστολόγιο πάντως θα γιορτάσουμε την έλευση της νέας χρονιάς με ένα ανθολογημένο λογοτεχνικό κείμενο. Κλασικά... όπως κάθε χρόνο.

Update 27/12: Δυστυχώς το τραγουδάκι Fuck Christmas των Fox's Rockers έχει "εξαφανιστεί" από το youtube, γι' αυτό και δεν ακούγεται στην playlist -κάτι που αποδεικνύει περίτρανα τα περί ηλιθιότητας που έλεγα παραπάνω στον Κόσμο γενικότερα!!!

3 σχόλια:

Eriugena είπε...

Η εορτή των μικροαστών, τα χριστούγεννα, όπως τα λες ακριβώς. Θυμήθηκα μιά ιστορία που μου αφηγήθηκε μια καλή φίλη: Η αδελφή της για να μην χάσει το ''εορταστικό τριήμερο'', εγκατέλειψε την ημιθανή μητέρα της αβοήθητη, προσπαθώντας να πείσει την αδερφή της-που είχε σώσει λίγη αξιοπρέπεια- να φύγει και αυτή. Τα χριστούγεννα είναι μιά κτηνώδης καταναλωτική γιορτή-συγχώρεσε την υπερβολή μου.

Στοππάκιος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Εκτός αυτού είναι και βαρετή.... Δυο χιλιάδες χρόνια τώρα το ίδιο βιολί!

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Τα χριστούγεννα είναι μιά κτηνώδης καταναλωτική γιορτή-συγχώρεσε την υπερβολή μου.....


Μαζι σας....