Σάββατο, 13 Ιουνίου 2009

Η "γρίπη των χοίρων": Οι γουρουνόμυαλοι επιμένουν

Η ανάρτηση αυτή αποτελεί συνέχεια μιας παλαιότερης (Μάιος 2009) σχετικά με την εν λόγω γρίπη. Αφορμή τότε αποτέλεσε ένα άρθρο του διαδικτυακού περιοδικού Ελεύθερη Έρευνα. Εδώ θα διαβάσετε τη συνεπή και σοβαρή στάση που εξακολουθεί να τηρεί το περιοδικό στο θέμα και θα δείτε την ελαφρότητα -μεταξύ τυρού και αχλαδίου- με την οποία αναφέρθηκε στο ίδιο θέμα ο ΑΝΤ1. Απολαύστε το:


Από τη γρίπη των χοίρων... στο μπάνιο της ΣαλώμηςΚόπηκε απότομα στον αέρα

εκπομπή για τις Φαρμακευτικές

Ενώ ο Νομίατρος κ. Γ. Τσαντίρης, πρόεδρος Γιατρών Δημ. Υγείας αποκάλυπτε παρουσία τριών βουλευτών στην πρωινή εκπομπή του κ. Παπαδάκη (Αnt 1, 20.5.09) το παγκόσμιο φιάσκο της γρίπης των χοίρων, ο παρουσιαστής -λαμβάνοντας προφανώς στο ακουστικό του άνωθεν εντολές- έκοψε απότομα στον αέρα το τόσο σοβαρό αυτό θέμα και συνδέθηκε με ένα πλυντήριο σκύλων, απ’ όπου παρακολουθήσαμε «live» το μπάνιο μιάς σκυλίτσας, της Σαλώμης. Αμέσως μετά το μπάνιο έπεσαν -πρίν την ώρα τους- οι τίτλοι τέλους.
Αμέσως μόλις ξεκίνησε ο θόρυβος της γρίπης των χοίρων ο συνεργάτης της «Ελεύθερης Έρευνας», κ. Βασίλειος Μαυρομμάτης, στο άρθρο του (28.04.2009) με τίτλο: «Από την απάτη της γρίπης των πτηνών, στην απάτη τη γρίπης των χοίρων» είχε αποκαλύψει το μέγεθος του ψέμματος, που έστησαν οι Φαρμακοβιομηχανίες εις βάρος της ανθρωπότητας. Το άρθρο αυτό είχε εξαιρετική απήχηση κι έχει -αναδημοσιευόμενο σε πλήθος blogs και ιστοσελίδων- κυριολεκτικά κατακλύσει το -μή χειραγωγισιμο, όπως τα Μ.Μ.Ε.- ελεύθερο κι ανεξάρτητο Διαδίκτυο. Ο κ. Μαυρομμάτης επαληθεύεται σήμερα από το Νομίατρο και πρόεδρο Γιατρών Δημ. Υγείας, κ. Γ. Τσαντίρη, ο οποίος είχε το σθένος να κάνει τέτοιες βαρυσήμαντες δηλώσεις σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του, οι οποίοι δεν επιθυμούν ή δεν τολμούν να τα βάλουν με το ιατροφαρμακευτικό κατεστημένο.

* * *

Την εξέλιξη της νέας παγκόσμιας τρομοϋστερίας μπορείτε να την διαβάσετε στο νέο άρθρο (18.05.2009) του κ. Μαυρομμάτη με τίτλο: «Η γρίπη του ψεύδους και ο χορός των δισεκατομμυρίων...», όπου αναγράφεται: «Αυτά είναι τα τελευταία νέα της Χολλυγουντιανής παραγωγής ταινίας θρίλερ, τρόμου και επιστημονικής φαντασίας, που παίζεται στα κανάλια των τηλεοράσεών μας με τον τίτλο: “Η γρίπη των χοίρων”! Στην παρωδία αυτή τρόμου και ψέμματος συμμετέχουν πολλοί καλοπληρωμένοι ηθοποιοί (οι κυβερνήτες των κρατών και οι “ειδικοί” ιατροί και άλλοι παρατρεχάμενοι) και εκατοντάδες χιλιάδες κομπάρσοι (ο πανικόβλητος κόσμος). Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή, που θα ξεπεράσει σε κόστος, μέγεθος και πανικό κι αυτή ακόμα την περιβόητη “γρίπη των πτηνών”!»Γ.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: